Det här är en sån där ganska ointressant bloggpost, om man inte är väldigt nördig när det kommer till webbdesign, då kan det vara väldigt intressant. Ska erkänna att jag inte hållet så bra koll på vad som händer i Danmark det senaste året, det mest intressant för mig i danmark är 23video.com som jag igår insåg (förmodligen sist av alla) har bytt namn till Twentythree.net. Men det är inte bara namnet de har spiffat upp, jäklar vad det har hänt saker under huven. Här en snabb demo av analysfunktionen som jag tycker är helt fantastisk.

 

Det här är deras live embed spelare, som nu går rakt ut från mitt köksbord. Det ska bli intressant att se vad som händer när jag är klar med den här sändingen. Jag har nämligen stängt av inspelningen av sändingen efter 7 minuter, sedan fortsätter jag att stream (alltså utan att spela in det.